LA CARTA

La nostra carta no és molt extensa però ens hem especialitzat en carns a la brasa. 

Et recomanem un primer plat pica-pica compost de pernil ibèric de glà, foie, anxoves del Cantàbric, xampinyons amb all i oli i coca de pa torrada amb tomàquet. De segon plat, tasta les nostres carns a la brasa, l´steak tartar, o el tartar de tonyina. 

També trobaràs una petita carta de menjar japonès i per a desprès, la nostra carta de gin&tonic i combinats.

 

 

                 

 

 

  

        

  

  

  

 

*Hi ha uns dies a l´any en els que no fem servei de carta. Només fem un menú únic especialment per a aquella data:

"Menú de Reis" (6 de gener al migdia)

"Menú de la Festa de Sant Antoni abat" (un diumenge de gener al migdia)

"Menú del dia de la mare" (1r diumenge de maig al migdia)

"Menú de Sant Joan" (23 de juny a la nit)

"Menú de Festa Major" (últim dissabte d´agost a la nit)

"Menú de Nadal" (25 de desembre al migdia)

"Menú de Sant Esteve" (26 de desembre al migdia)

"Menú de Cap d´Any" (31 de desembre a la nit)