Image Alt

Per a festes de Nadal

Se servirà el menú d'empreses (consúlta-ho aquí) els dies:

  • 15, 16 i 22 de desembre en ambdós serveis (dinar i sopar).
Menú

SOPAR DE NIT DE NADAL (24 de Desembre)

COMPARTIR
Croquetes de rustit
Pernil de bellota
Coca de pa amb tomàquet
Foie amb pa de passes
Uramaki de salmó
Amanida de tomàquet, ceba i ventresca
Gyozas de verdures i llagostins
___
SEGONS (a triar-ne un)
Confit de Pato
Entrecotte de vedella amb salsa de ceps i foie
Suquet de rap
Bacalao amb Sanfaina
Steak tartar
Cama de al forn
Secret de Joselito
___
POSTRE
Postre especial de pastisseria Villaró
___
VI (1 ampolla/ 4 persones)
AIGUA i CAFÈ

Consulta el menú infantil aquí:

Menú

MENJAR DE NADAL (25 de Desembre)

COMPARTIR
Croquetes de rustit
Pernil de bellota
Coca de pa amb tomàquet
Foie amb pa de passes
Amples del Cantàbric
Tartar de Atún
Llagostins cuits
Amanida de tomàquet, ceba i ventresca
___
SEGONS (a triar-ne un)
Confit de Pato
Solomillo de vedella amb salsa de ceps i foie
Suquet de rap amb cloïsses
Bacalao amb samfaina
Steak tartar
Esquena de lletja al forn
Secret de Joselito
___
POSTRE
Postre especial de pastisseria Villaró
___
VI (1 ampolla/ 4 persones)
AIGUA i CAFÈ

Consulta el menú infantil aquí:

Menú

MENJAR DE SANT ESTEBAN (26 de Desembre)

COMPARTIR
Croquetes de rustit
Pernil de bellota
Coca de pa amb tomàquet
Foie amb pa de passes
Uramaki de salmó
Amanida de tomàquet, ceba i ventresca
Gyozas de verdura i llagostins
___
SEGONS (a triar-ne un)
Confit de Pato
Entrecotte de vedella amb salsa de ceps i foie
Suquet de rap
Bacalao amb samfaina
Steak tartar
Cama de al forn
Secret de Joselito
___
POSTRE
Postre especial de pastisseria Villaró
___
VI (1 ampolla/ 4 persones)
AIGUA i CAFÈ

Consulta el menú infantil aquí:

Menú

SOPAR CAP D'ANY (31 de Desembre)

COMPARTIR
Pernil de bellota
Coca de pa amb tomàquet
Foie amb pa de passes
Amples del Cantàbric
Croquetes de rustit
Daus de salmó
Tartar de supra
Llagostins cuits
___
SEGONS (a triar-ne un)
Solomillo de vedella en salsa de ceps i foie
Suquet de rap amb cloïsses
Bacalao amb samfaina
Steak tartar
___
POSTRE
Postre especial de pastisseria Villaró
___
VI (1 ampolla/ 4 persones)
CAVA
AIGUA, CAFÈ i raïms de la sort

Consulta el menú infantil aquí:

Menú

MENJAR D'ANY NOU (1 de Gener)

COMPARTIR
Croquetes de rustit
Pernil de bellota
Coca de pa amb tomàquet
Foie amb pa de passes
Amples del Cantàbric
Tartar de Atún
Llagostins cuits
Amanida de tomàquet, ceba i ventresca
___
SEGONS (a triar-ne un)
Confit de Pato
Solomillo de vedella amb salsa de ceps i foie
Suquet de rap amb cloïsses
Bacalao amb samfaina
Steak tartar
Esquena de lletja al forn
Secret de Joselito
___
POSTRE
Postre especial de pastisseria Villaró
___
VI (1 ampolla/ 4 persones)
AIGUA i CAFÈ

Consulta el menú infantil aquí:

Menú

MENJAR DE REIS (6 de Gener)

COMPARTIR
Croquetes de rustit
Pernil de bellota
Coca de pa amb tomàquet
Ensaladilla de marisc
Uramaki de salmó
Amanida de tomàquet, ceba i ventresca
Gyozas de verdura i llagostins
___
SEGONS (a triar-ne un)
Confit de Pato
Entrecortte de vedella en salsa de ceps i foie
Suquet de rap
Bacalao amb samfaina
Steak tartar
Cama de al forn
Secret de Joselito
___
POSTRE
Roscó de Reis
___
VI (1 ampolla/ 4 persones)
AIGUA i CAFÈ

Consulta el menú infantil aquí:

Carrer Cerdanyola del Vallès, 1, 08291 Ripollet, Barcelona
914-309-7030,
Obert: 09:00 am – 02:00 am